Προχωρούν οι προετοιμασίες για την πανελλαδική αντιΝΑΤΟική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 20:45

Μεγάλη διαδήλωση στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη, στις 24 Ιούνη, στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης των Συνδικάτων

Ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, οι ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια συνδικάτα, σχεδιάζουν τις πρωτοβουλίες τους για την προετοιμασία και την οργάνωση της πανελλαδικής κινητοποίησης το Σάββατο 24 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη, με συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, και τη μεγάλη διαδήλωση στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης.

Η πανελλαδική κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο του Διημέρου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης των Συνδικάτων, στις 24 και 25 Ιούνη, στη Θεσσαλονίκη. Τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή 25/6, θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Συνδικάτων και Συνδικαλιστών από τα Βαλκάνια και χώρες της ευρύτερης περιοχής, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.